Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

RALLY ACROPOLIS 2013 - ΑΠΟΝΟΜΕΣ


Έπειτα από τρεις ημέρες σκληρής προσπάθειας στα βουνά, 36 πληρώματα κατάφεραν να επιστρέψουν στο Λουτράκι, μετά από την απόλυτη μάχη με το χρονόμετρο.

Ταχύτερος συνδυασμός αποδείχθηκε αυτός των Φιλανδών, Jari-Matti Latvala - Miikka Anttila με το VW Polo R WRC. Ακολούθησαν οι  Ισπανοί Daniel Sordo και Carlos Del Barrio με το Citroen DS3 WRC της Citroen Abu Dhabi WRT και τέλος οι Βέλγοι Thierry Neuville καιNicolas Gilsoul, για λογαριασμό της Qatar M-Sport, οι οποίοι κατέκτησαν την τρίτη θέση.
Την βράβευση πραγματοποίησαν, ο Δήμαρχος Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων κ. Κώστας Λογοθέτης, ο οποίος βράβευσε τον συνδυασμό νικητών, Thierry Neuville και Nicolas Gilsoul , ο Βουλευτής Κορινθίας κ. Χρίστος Δήμας, ο οποίος βράβευσε το δίδυμο Daniel Sordo και Carlos Del Barrio και τέλος, τον ταχύτερο συνδυασμό των Jari-Matti Latvala - Miikka Anttila, βράβευσε ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου, κ. Jean Todt με τον Πρόεδρο της ΕΛΠΑ και Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής του Rally Acropolis, κ.Βασίλη Δεσποτόπουλο.
Τον Δήμο Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων εκπροσώπησαν Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, ενώ την Περιφέρειαεκπροσώπησε ο Περιφερειάρχης κ. Πέτρος Τατούλης, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Λάκης Παπαφωτίου και ο Περιφερειακός ΣύμβουλοςΘανάσης Πισιμίσης. Από το Δήμο Κορινθίων παρευρέθη ο Δήμαρχος, κ. Αλέξανδρος Πνευματικός.
Αξίζει να αναφερθεί η αξιέπαινη προσπάθεια των ελληνικών πληρωμάτων, ταχύτεροι των οποίων αναδείχθηκαν οι Θέμης Χαλκιάς και Λεωνίδας Μαχαίρας, με το Mitsubishi Lancer EVO IX.
Μετά τη λήξη του 59ου Rally Acropolis, τα βλέμματα όλων αλλά και του Δήμου Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων, στρέφονται στην επόμενη εκδοχή του Rally Acropolis, η οποία θα είναι κάτι παραπάνω από πανηγυρική, λόγω του εορτασμού των εξήντα ετών ιστορίας του!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου