Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ LOUTRAKI THERMAL SPA & THN TΟΥΡΙΣΤΙΚΗ Α.Ε.

Ενημέρωση επί των θεμάτων και των εξελίξεων,που αφορούν την Τουριστική Λουτρακίου Α.Ε. Ο.Τ.Α. και το Υδροθεραπευτήριο πραγματοποίηθηκε τη Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013 στο χώρο του Υδροθεραπευτηρίου, παρουσία δημοτών, φορέων και ΜΜΕ.

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ


Ο προγραμματισμός σημαντικών αθλητικών διοργανώσεων στο Δήμο Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων μέσα στους επόμενους μήνες, ήταν το αντικείμενο της χθεσινής συνάντησης στην Τρίπολη, μεταξύ του αρμόδιου Αντιδημάρχου κ. Κακούρου, του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Τατούλη, του Προέδρου, κ. Παναγόπουλου καθώς και μελών του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας του ΣΕΓΑΣ.

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΥΔΑΤΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

ΤΟ «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ» ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ
Σε συνέχεια της αξιολόγησης των θαλάσσιων υδάτων του Δήμου, κλιμάκιο τουΥπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής - Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιβάλλον & Αειφόρος Ανάπτυξη (ΕΠΠΕΡΑΑ), διοργανώνει καμπάνια ενημέρωσης των πολιτών για το «Πρόγραμμα Παρακολούθησης της Ποιότητας των Υδάτων Κολύμβησης της Χώρας».

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ


Αγαπητοί καταναλωτές
Αισθανόμαστε την ανάγκη να επικοινωνήσουμε μαζί σας, καθώς πιστεύουμε ότι η διαχείριση του νερού και η αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκύπτουν απαιτούν πλήρη και άμεση ενημέρωση και αρμονική συνεργασία Δήμου-ΔΕΥΑ-καταναλωτών.

Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΩΝ

ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΟΥΣ
ΑΓΙΟΥΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥΣ ΑΠΟ 23-7-2013

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ


Κοινωνικό φροντιστήριο, θα λειτουργήσει στο Δήμο, για το σχολικό έτος 2013-2014.


ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟ


Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

ΝΕΡΟ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ

Για τη μείωση της παροχής νερού στους Αγίους Θεοδώρους, ενημερώνει ο Δήμος, με ανακοίνωση τους προς τους καταναλωτές:

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

1ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Στο 1ο συνέδριο του Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας, το οποίο  πραγματοποιήθηκε την Κυριακή  14 Ιουλίου 2013, στο Συνεδριακό Κέντρο «Απόστολος Παύλος» της Λυδίας Καβάλας, παρευρέθη ως αντιπρόσωπος του Δήμου Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας και Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Λούκας Λουκάς.

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ


Με ανακοίνωση του, ο Δήμος ενημερώνει για την αναστολή της λειτουργίας του, στα πλαίσια των εξελίξεων στους ΟΤΑ, από τα μέτρα της Κυβερνήσης, σχετικά με τη διαθεσιμότητα των υπαλλήλων τους:

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ & ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ

Οι Κυβερνητικές αποφάσεις για την κατάργηση βασικών αρμοδιοτήτων και υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και την υπαγωγή σε καθεστώς διαθεσιμότητας των υπαλλήλων τους, είχαν ως αποτέλεσμα την κατάθεση νομοσχεδίου στη Βουλή (09/07/2013), το οποίο αφορά ειδικότερα την κατάργηση θέσεων κλάδου της δημοτικής αστυνομίας και θέσεων της ειδικότητας των σχολικών φυλάκων, στο «πλαίσιο εφαρμογής του προγράμματος κινητικότητας και με σκοπό τον εξορθολογισμό της διαχείρισης του ανθρωπίνου δυναμικού».

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

ΤΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ PEOPLE TO PEOPLE ΣΤΟ ΔΗΜΟ

 
Καθημερινά, group μαθητών του εθελοντικού προγράμματος «People to People», οι οποίοι προσφέρουν υπηρεσίες καλλωπισμού και καθαρισμού, επισκέπτονται την ευρύτερη περιοχή του Δήμου (έως και 11/07/2013).

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΥΔΑΤΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Η μέχρι πρόσφατα ισχύουσα νομοθεσία, περιοριζόταν στη χρήση της περιοδικής παρακολούθησης συγκεκριμένων μικροβιολογικών παραμέτρων στα νερά, ως αποκλειστικού εργαλείου για την τεκμηρίωση της καταλληλότητας των υδάτων για κολύμβηση. Η γενικότερη κατάσταση του χερσαίου τμήματος, τόσο ως προς τις δραστηριότητες που επιτελούνται όσο και ως προς την επάρκεια των μέτρων αποτροπής της απόρριψης ρυπαντικών φορτίων, που δυνητικά μπορεί να επηρεάσουν την ποιότητα των υδάτων, δεν συνυπολογίζονταν. Την αδυναμία ήρθε να θεραπεύσει η κατάρτιση του Μητρώου Ταυτοτήτων των Υδάτων Κολύμβησης.

Η CARMEN ΑΠΟ ΤΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ BADMINTON



Η Φιλαρμονική Ορχήστρα Λουτρακίου σε συνεργασία με τη 40μελή χορευτική ομάδα DanzaFlamenca Grupo του Βασίλη Σκεπετάρη παρουσιάζει τη χοροθεατρική παράσταση Carmen τουGeorges Bizet!