Τρίτη 28 Μαΐου 2013

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ

Ο Πρόεδρος του Δ. Σ. του  Δ.Ο.ΚΟ.Π.Α.Π  κ. Λούκας Λουκάς, ανακοινώνει ότι από 27 Μαΐου μέχρι και 28 Ιουνίου 2013 οι Παιδικοί Σταθμοί Λουτρακίου και Αγ. Θεοδώρων  θα δέχονται  αιτήσεις ενδιαφερομένων εργαζομένων γονέων για την εγγραφή ή την επανεγγραφή των παιδιών τους καθημερινά και τις εργάσιμες ώρες.

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

4 ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2013


Ανακοινώθηκαν από την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ), Εθνικό Χειριστή του Διεθνούς Προγράμματος “Γαλάζιες Σημαίες” στη χώρα μας, οι βραβεύσεις ακτών και μαρίνων με “Γαλάζια Σημαία” για το 2013. Με 393 βραβευμένες ακτές, η Ελλάδα κατέχει και πάλι, όπως τα τελευταία χρόνια, τη 2η θέση παγκοσμίως ανάμεσα σε 49 χώρες. Η Διεθνής Επιτροπή βράβευσε φέτος 3.103 ακτές και 626 μαρίνες σε όλο τον κόσμο.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΔΙΜΗΝΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Ο Δήμος Λουτρακίου - Αγίων Θεοδώρων θα προσλάβει προσωπικό στην Υπηρεσία Καθαριότητας με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου δίμηνης διάρκειας, συνολικού αριθμού είκοσι (20) ατόμων για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών και εποχικών αναγκών του Δήμου για τις εξής κατά αριθμό ατόμων, ειδικότητες, με τα αντίστοιχα ειδικά τυπικά προσόντα  και  χρονική περίοδο:

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

METROPOLITAN OPERA - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ



Συνεχίζονται και για την καλοκαιρινή σεζόν, οι φαντασμαγορικές παραστάσεις της Metropolitan Opera μέσω του προγράμματος «HD MET ENCORES», δίνοντας μας την ευκαιρία να απολαύσουμε κάποιες από τις πιο δημοφιλείς παραστάσεις, σε μαγνητοσκοπημένη μετάδοση.